Passioneret team med stor praktisk erfaring​

Morud Søndersø Dyreklinik består af et passioneret team med stort drive og overskud, hvilket udløser en altid god atmosfære i klinikken. Medarbejderne er dedikerede og engagerede dyrevenner alle døgnets 24 timer.​

Dyrlæge

sanne

Sanne

​Sanne har været ansat på klinikken siden maj 2017, og i september 2017 overtog hun Morud Søndersø Dyreklinik.

Hun er uddannet dyrlæge på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 2011, hvorefter hun primært har beskæftiget sig med smådyr og heste.

Sanne har altid haft en drøm om at blive klinikejer. Hun har haft mange ideer om, hvordan en klinik skal ledes rent fagligt og menneskeligt.Undervejs i sin uddannelse var Sanne ansat et halvt år på Højgård Hestehospital, hvor beskæftigelsen primært var med røntgen og indlagte patienter.

I januar 2012 afsluttede Sanne sit dyrlægestudie med specialet: “Interventional Study of Thrush in Horses and Agron´s Possible Effect on the Concentration of Ammonia in Wood Pellets”. Herefter blev hun ansat på Ringe Dyrehospital, hvor hun arbejdede meget med røntgenoptagelser. Fra 2013-2015 arbejdede Sanne hos Dyrlægegården Kauslunde, hvor fokus blev ændret til primært at være smådyr.

Udover at arbejde i praksis har hun også været med til at uddanne veterinærsygeplejersker på erhvervsskolen Hansenberg. Siden hun færdiggjorde sin uddannelse i 2012, har Sanne løbende været på kurser for at holde sig opdateret på den nyeste viden indenfor veterinærfaget.

Rent fagligt er Sanne meget interesseret i billeddiagnostik såsom røntgen og scanning, hun bruger også meget af hendes tid i operationen med bløddelskirurgi. Derudover har hun også al ansvar på den administrative del på klinikken.

Privat bor hun sammen med sin mand, Jacob, og deres 3 sønner, Magnus, Laust og Gustav. Derudover har de 2 australien shepherds, Tilde og Karla, og en maine coon, Sigurd. I hendes fritid bruges der meget tid hendes to heste, Jesper og Darcy, på nationale og internationale stævnebaner i ridebanespringning.

Katja

​Katja blev færdiguddannet som dyrlæge på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2018. Efter færdiggørelse af dyrlægestudiet købte Katja Morud Dyreklinik. I 2022 gav Katja stafetten videre til Sanne og Morud og Søndersø blev lagt sammen.

Katja vil stadig være at finde på Morud Dyreklinik samt afdelingen i Søndersø hvor hun bl.a. laver en masse tandarbejde i vores tandafdeling.

Katjas interesse for dyr har altid været stor, derfor er hun oprindeligt uddannet landmand og har arbejdet med speciale i grise. Dog fandt Katja ud af undervejs at det var kæledyrene hun brændte for, og derfor skiftede hun kurs og valgte dyrlæge gerningen i stedet.

Katjas helt store interesse er tænder og tandarbejde, og derfor starter Katja tanduddannelsen Level of Excellence in Veterinary Dentistry i 2024. Dette vil ruste Katja til at kunne foretage de fleste tandoperationer, samt forebyggende behandlinger på hunde og katte.

Derudover brænder Katja for at give både ejer og kæledyrene de bedste oplevelser det er hende muligt når de kommer ind på klinikken. Katja har stor interesse for hunde, katte og grise.

Fritiden bruger Katja sammen med hendes mand og deres 2 børn. De bor på en stor landbrugsejendom, hvor der er god plads til udfoldelse på alle mulige måder, bl.a. holder Katja af at skyde med bue og pil ridende på hendes islandske heste. Ellers bruges tiden på at passe familien og alle de mange dyr der er på ejendommen.​

bloggif_615ec26dd2947

Emilie

​Emilie har været ansat på klinikken siden september 2021. Emilie blev færdig som dyrlæge i januar 2019. Efterfølgende blev hun ansat på Svendborg Dyrehospital og var der indtil August 2021.

Emilie har været vant til at have meget vagt arbejde og hun har derfor meget erfaring med akutte patienter og finder det yderst interessant.

Emilie har været på forskellige efteruddannelseskurser indenfor bl.a. kattesygdomme, akutmedicin, kirurgi, onkologi og tandekstraktioner. I efteråret 2021 starter Emilie på en 4-årig efteruddannelse som gør at hun om 2 år kan kalde sig selv for fagdyrlæge og om 4 år kan kalde sig Master i kirurgi på smådyr.

Emilie bor privat på Sydfyn, nærmere Thurø med sin kæreste Jonas og deres to hunde Perle og Penny og katten Pedersen. I Emilies fritid spiller hun til tider teater og går til træning med hendes hunde.

bloggif_615ec29e9004e_2

Julie

​Julie har været ansat på klinikken siden august 2021. Hun er uddannet dyrlæge i januar 2020 og har siden arbejdet på smådyrsklinik på Fyn.

Julie har ekstra interesse i tandsygdomme hos hund og kat. Det er Julie der varetager klinikkens tandbehandlinger lige fra de ukomplicerede tandrensninger til større tandoperationer. Julie sørger for løbende at dygtiggøre sig inden tandbehandlinger med både praktisk og teoretisk videreuddannelse.

Julie er oprindeligt fra Agedrup på Fyn og har efter at have studeret i København flyttet ind på Skibhusvej i Odense med sin kæreste Nicholas og deres altdeutscher mops ”Brombær”. Julie bruger meget af sin fritid på hundetræning, hvor hun bl.a. træner lydighed og rally på konkurrenceniveau med Brombær samtidig med at hun selv er hundetræner et par gange om ugen i Munkebo.

Louise

​I 2008 blev jeg uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og startede livet i hestepraksis i Thy. I 2009 blev jeg ansat på Højgård Hestehospital og familien rykkede til Fyn.

I 2010 blev uddannelsen i veterinær kiropraktik afsluttet og herefter fulgte også kurser i akupunktur. Jeg har altid haft særlig interesse for biomekanik, bevægelse og præstation hos heste og arbejdet indenfor dette område har optaget meget af min tid.


Jeg har efterfølgende suppleret mere efteruddannelse indenfor manuel terapi og rehabilitering. I 2014 blev jeg ansat i medicinalvirksomheden ScanVet. Her blev det til adskillige forskningsprojekter i samarbejde med praktiserende dyrlæger, University of Wargeningen, University of Utrecht og Københavns Universitet.

Veterinærsygeplejerske

kirstine

Kirstine

​Kirstine har været ansat på klinikken siden juli 2019. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i 2009 på Djursland og har arbejdet i smådyrspraksis siden.

Kirstines interesser er i anæstesi og tænder, og det er ofte hende der står i operationen og monitorere patienterne og styrer anæstesien, når dit kæledyr er i anæstesi.

Kirstine er bosat i Middelfart, på et stort og hyggeligt landsted. Her bor hun med hendes mand Lars, deres 2 fælles børn Alfred og Johanne, hunden Vuffi, katten Max og ca. 200 akvariefisk.

Hendes fritid går primært med børn, hus og have, som er en stor passion for hende. Derud over elsker hun at gå ture med hunden, hvor katten gerne lunter efter.

Charlotte

Charlotte har været ansat på klinikken siden oktober 2022. Hun startede som veterinærsygeplejerske elev i 2011 og blev færdiguddannet i 2015. Efter endt uddannelse arbejde hun i smådyrspraksis i 5 år, hvor hun hovedsageligt har dygtiggjort sig i anæstesi og analgesi af hund og kat.

Udover at arbejde i praksis, har Charlotte også en årgang arbejdet udenfor praksis i et veterinært firma som bl.a. forhandlede anæstesi anlæg og monitorerings maskiner. Her specialiserede hun sig endnu mere i de forskellige maskiner og fik lov at komme med ind bagved og lære endnu mere om hvordan det fungerer.

 
Praksis og kæledyrene blev dog savnet og ca. efter 1 år vendte Charlotte hjem igen til smådyrspraksis og har siden arbejdet med dyrene.

Charlottes faglige interesser er anæstesi af hund og kat og hun har i den forbindelse været på forskellige efteruddannelseskurser i anæstesi, analgesi, monitorering og efterbehandling. Og dette er Charlottes foretrukne område. Og det er også i operationen i vil se hende mest.

Charlotte er bosat i Søndersø hvor hun bor med hendes familie. Fritiden bruges mest på familien, venner og nogle skønne løbeture.

Cecilie

Cecilie har været ansat på klinikken siden juni 2023. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i marts 2023 og har haft sin elevtid hos Skibhus Dyreklinik.

Cecilie glæder sig til at få en masse faglig viden og dygtiggøre sig både i operationen, laboratorie og foder. Hun glæder sig til at møde jer på klinikken og I kan møde hende både i Morud og Søndersø Dyreklinik.

Cecilie er bosat i Odense C, i en lille og hyggelig lejlighed. Her bor hun med hendes kæreste Per og de håber på i fremtiden, at kunne få en lille hund.

Hendes fritid går primært med familien, løbeture og håndbold. Derudover elsker hun at være kreativ alt fra hækling til diverse gør-det-selv projekter.​

Øvrig personale

Anne-Mette

Klinikassistent

I snart 30 år har Anne-Mette arbejdet som klinikassistent, og i de seneste 10 år på Morud Dyreklinik. I kender hende sikkert som dyrenes smilende omsorgsfulde klinikassistent og dyrlægens uundværlige højre hånd. Hun har fulgt mange klienter gennem generationer og ligeledes alle deres dejlige dyr på godt og ondt.

Anne-Mette har en stor viden indenfor pasning, foder og meget mere, og du er altid velkommen til at kigge ind i Morud dyreklinik hvor hun oftest vil være at finde.


Privat bor Anne-Mette på en gård i Veflinge sammen med sin mand, boxeren Aya, 2 katte, 2 heste og høns. Fritiden nyder hun i naturen, ofte med sine skønne børn og børnebørn. 

Annemette

Veterinærsygeplejerske elev

Annemette har været ansat på klinikken siden januar 2023. Hun er ansat som veterinærsygeplejerske elev. 

Mette

Klinikassistent

Agnieszka

Rengøring og altmuligt dame

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

​Veluddannet personale

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på
64 89 10 64 for at booke tid.

297_white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare jeres spørgsmål.

Ring: 64 89 10 64

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Vesterled 9, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Moroud Dyreklinik

Åbakkevej 5A, 5462 Morud

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook-(2)   instagram

Morud Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798