Morud Søndersø Dyreklinik søger VSP ELEV til klinik i udvikling.

Vi søger en ny VSP-elev, som kan hjælpe os i dagligdagen, med receptionen og kundepleje til senere i uddannelsesforløbet med anæstesi og tandarbejde. Derfor vægter vi meget højt, at du har lidt erfaring. Vi søger samtidig også en god teamspiller, som er stabil og fleksibel, for samspil og hygge kollegaer imellem er meget vigtig for os.

Vi er en klinik, hvor hygge, humor og godt samvær betyder rigtig meget i det daglige arbejde. Klinikken består af en hovedklinik i Søndersø og en mindre satellitklinik i Morud, vi er lige blevet lagt sammen. Vi synes, det er vigtigt at udvikle sine faglige og personlige kompetencer, hvilket klinikken giver rig mulighed for. Så hvis du har et emne du brænder for, vil det bare være en gevinst.

Teamet består af 4 dyrlæger, 2 VSP’er, 1 klinikassistent, 1 rengøring/hjælpepige.

Klinikken beliggende i Søndersø har meget nyt udstyr, som f.eks. digital røntgen, tandrøntgen, ultralyd scanner, in house lab og 2 operationsstuer, en til tænder og en til sterile operationer. I 2023 vil der blive bygget til vores nuværende klinik med nye lokaler til både operation og personalerum. Vores satellit klinik i Morud har 2 konsultationer med alt hvad der hører til af udstyr og en kæmpe petshop.

Jobbet er på 37 timer/uge, gerne med opstart i foråret på skole. Du vil komme til at arbejde i begge vores klinikker Søndersø og Morud

Hvis dette vækker interesse hos dig, er du meget velkommen til at sende din ansøgning til kontakt@sondersodyreklinik.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe på 64891064, kontaktperson Sanne Kiilerich.

297_white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare jeres spørgsmål.

Ring: 64 89 10 64

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Vesterled 9, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook-(2)   instagram

Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798