Aflivning af hund og kat

Det sidste farvel

Det sidste farvel kan være en svær beslutning at tage. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvornår tiden er inde til at sige farvel til dit kæledyr.

Hos Morud Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich ved vi, at det kan være svært at tage beslutningen om aflivning af din hund eller kat. Derfor er vi klar til at tage hånd om både dig og dit kæledyr, i det svære farvel.

​Alle mennesker har forskellige behov i svære situationer

Aflivning af kat og hund foregår i vores dyreklinik i Søndersø, ikke langt fra Otterup og Odense N.

Hvordan foregår aflivning af kat og hund?

Vi er klar over at det kan være en følelsesladet oplevelse for hele familien, derfor er alle i familien velkomne til at deltage. Alle mennesker har forskellige behov i svære situationer som denne, og vi gør det hele på jeres præmisser. Vi lægger vægt på at det sidste farvel bliver en god oplevelse at være med til, og vi bestræber os på, at det foregår stille og roligt.

Hvis I ønsker det, er det også muligt, at det sidste farvel kan foregå hjemme i vante omgivelser. Det giver en ro for nogen at hunden eller kattens sidste tid er i et stressfrit og kendt miljø, mens det for andre føles bedre at få det på afstand.

Der kan være mange årsager til at aflivning af din bedsteven er nødvendig. Det kan for eksempel skyldes epilepsi, diskusprolaps, gigt eller andre sygdomme, der er svære at lave med.

Kontakt os i forbindelses med aflivning af hund eller kat

Når det sidste farvel er overstået, kan vi være behjælpelige med kremering. Snak gerne med os, hvis I har specifikke ønsker til en eventuel urne eller askesmykker. Så vil vi gerne hjælpe med at undersøge jeres muligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en snak om det sidste farvel. Så kan vi, sammen med dig, se på om hvorvidt der er brug for en akuttid, eller I som familie har brug for hjælp til forberedelse.

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

​Veluddannet personale

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er meget velkommen til at ringe til os på
64 89 10 64 for at booke tid.

297_white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare jeres spørgsmål.

Ring: 64 89 10 64

​Mandag: 08.00-15.30

Tirsdag: 08.00-16.30

Onsdag: 08.00-16.30

Torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-14.30

Vesterled 9, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook-(2)   instagram

Morud Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798