OM MORUD DYREKLINIK​

Vi passer på dyrene i Morud og omegn

​Hos os er det vigtigt at dig og dit dyr føler jer trygge. Derfor er i altid velkomne til at komme ind for at få en godbid, blive vejet og uden der skal ske en masse, så dit kæledyrs forbinder oplevelsen hos os med noget positivt. Ligeledes står vi altid klar med rådgivning omkring fodring, pleje og adfærd.

Vi stræber efter at give den bedste behandling af dit dyr, derfor er det vigtigt for os at være opdateret på ny viden i form af kurser og uddannelse.

​Vi ønsker at kunne bevare den nære konsultation, og mener at det er vigtigt for den videre behandling af dit kæledyr, at der er tid til en grundig undersøgelse og snak om hvordan dit dyr har det. Vi har dyrlæger, som er specialister inden for deres felter.

​Nyheder

Søndersø- og Morud Dyreklinik har valgt at fusionere, under ejerskab af vores helt egen dyrlæge Sanne Kiilerich, som mange af jer kender fra Søndersø dyreklinik

Denne sammenlægning sikrer begge klinikker høje faglige kompetencer inden for bl.a. kirurgi, tænder og tandbehandlinger, samt medicinske udredning.

Din oplevelse som kunde vil stadig være den samme som den plejer, da du vil møde de samme kendte ansigter, krydret med et nyt ansigt fra Søndersø i ny og næ. Vores passion for kæledyrene er også uændret stor.

Vi vil forsat arbejde på, at både du og dit kæledyr føler sig godt modtaget når i træder ind af dørene på vores klinikker, samt at du føler at du overlader dit kæledyr i trygge, kompetente og kærlige hænder når det er på klinikken.

Vi tror på at samarbejdet vil skabe yderligere tryghed hos den enkelte kunde, da vi bliver endnu bedre rustet med høj faglighed, udstyr og sparring klinikkerne imellem.

En af vores fokus punkter er at optimere processerne på de enkelte klinikker. Dette gøres bl.a. ved at vi flytter alle operationer fra Morud til Søndersø, hvor vores meget dygtige kirurg Emilie G. Hvilsom, kommer til at stå for alle operationerne. Emilie G. Hvilsom er i gang med at tage en fagdyrlæge uddannelse, samt en master i Kirurgi, hvilket giver hende specielt gode kompetencer indenfor kirurgiske indgreb.

Ligeså vil alle tandbehandlinger på længere sigt også foregå samme sted. I efteråret 2022 starter dyrlæge Katja Strøm Buse uddannelsen Level of Excellence in Veterinary Dentistry. Dermed sikre det os det ultimativt bedste tandteam på Nordfyn, med dyrlæge Julie Udsen Steffensen der ligeledes er i fuld gang med efteruddannelse indenfor tandbehandlinger og tandoperationer. Dette vil sikre alle tandpatienter kompetent og moderne behandling inden for tænder, samt passionerede dyrlæger der brænder for deres område.

Fagdyrlæge uddannelsen vil ligeledes vil sikre de mest kvalificere medicinske behandlinger for vores patienter. Ligeledes er vores team rustet på bedste vis til modtagelse af akutpatienter.

Ydermere prioriterer vi en sikker og moderne anæstesi, hvor vi følger de seneste og sikreste anæstesiprotokoller. Så du som ejer kan føle dig tryg, vidende at dit kæledyr er i de bedste hænder, når du overlader dem i vores varetægt. Dette gøres bl.a. ved kontinuerligt at sende vores autoriserede veterinærsygeplejerske på diverse anæstesi kurser.

Vi er overbeviste om at I vil blive lige så glade for denne sammenlægning som vi er, da den vil sikre os nogle af de højeste kompetencer i området.

Vi glæder os til at tage godt imod dig på Morud Søndersø Dyreklinik.​

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

​Veluddannet personale

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på
64 89 10 64 for at booke tid.

297_white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare jeres spørgsmål.

Ring: 64 89 10 64

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Vesterled 9, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Moroud Dyreklinik

Åbakkevej 5A, 5462 Morud

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook-(2)   instagram

Morud Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798